Bil lån tips hver bil køber skal vide

Hvis du virkelig ønsker eller har brug for en ny bil, men du ikke har hovedstaden op foran du kan overveje at tage et lån, især for køb af din bil. Jeg har taked til mange mennesker, der altid har betalt op foran eller har holdt deres bil, indtil det falder fra hinanden, vipbanks fordi de enten ikke ønsker at skulle betale for noget, der ville afskrives så hurtigt eller de troede, de ikke kvalificere sig til at få et lån. Der er en god chance for, at betale den månedlige sats kan være billigere end hele tiden fastsættelse op den gamle bunke.

Der er så mange forskellige finansielle virksomheder, der specialiserer sig i at udstede lån specielt til køb af biler. Endnu mere bekvemt, de er alle temmelig godt setup online for nem adgang. Dette er en velsignelse i forklædning, flygtig er de dage, hvor du var nødt til at gå til den nærmeste bank og få nægtet eller påtage sig en tung betaling på grund af manglen på muligheder. Med online lån har du mulighed for virkelig at shoppe rundt og være meget mere sikker på, at du ikke får “taget til rengøringsassistenter” på det første stop.

Ofte er denne type lån til køb af en bil er kendt som en “usikrede bil lån”, og du kan søge efter specialiserede virksomheder online, der giver dem. En god bil låne selskab bør være i stand til at give dig en øjeblikkelig gratis citat, og mange af disse virksomheder vil give mellem 90% til 100% af købsværdien af bilen.

Typisk billånet er tilbagebetalt over en periode på tre til otte år-fem er den mest populære. Hvad er særligt interessant er, at selv folk med dårlig kredit, konkurs eller CCJ (County Court dom) er berettiget til at tage en usikret bil lån. Nu går i gæld er aldrig en god ting, men hvis du har brug for en bil og er nødt til at gå lånet rute så altid arbejde inden for din måde.

Forstå, hvad din kreditsituation, før du starter din søgen efter en ny bil lån, er meget vigtigt. Du bør seriøst få din kredit check gjort for at sikre, at du ved at gå i hvilke spørgsmål du har, hvis nogen. Som nævnt tidligere en Equifax kredit rapport vil koste omkring $15 men er det værd. Du kan også prøve FreeCreditReport.com, men enten måde er det en lille pris at betale for at sikre, at du ved, hvor du står, især hvis du har planer om at gå bil og lån shopping i person.

Som altid, det er godt at besøge så mange bil lån online hjemmesider, som du kan-mange online hjemmesider vil tilbyde dig et gratis tilbud til din bil lån, og det er en god idé at få så mange af disse som du kan forud for at gøre et endeligt valg. Prøv at få mindst 3 og endda 4 citater til at sammenligne og sikre, at du får det bedste tilbud derude. Få citater normalt kun tager et par minutter til at udfylde en formular, men ikke koste en skilling, så drage fordel af dem. Det værste, når du køber noget på impuls er at se det billigere lige efter du har betalt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rul til toppen