Delaware vedtægter – hvorfor Delaware?

Delawares business venlige regering med sin moderne lovgivning, passende suppleres af Court of Chancery gør Delaware det ideelle sted for enhver virksomhed at indarbejde. Delaware indarbejdelse er afgjort meget lettere og gavnligt for virksomheder i forhold til de andre medlemsstater, på grund af alle disse faktorer.
Med så mange gunstige faktorer, Delaware har helt sikkert haft sin andel af business pie, børsnoterede er hjemsted for mere end 60% af Fortune 500-virksomheder i USA og store antal selskaber. Selvom hver enkelt virksomhed har deres egen grund for integrering i Delaware, synes det at have bare det rigtige at opfylde kravene til hver virksomhed efterspørgsel.
Delaware tillader ud af staten vedtægter; der er virksomhedsejeren behøver ikke at være bosiddende i Delaware, blot at have en registreret agent i Delaware er god til alle formaliteterne relateret til Delaware indarbejdelse (). Udover, at være en Delaware indarbejdelse giver den ekstra fordel af at have adgang til den Delaware Court of Chancery der har bidraget væsentligt til udformningen af amerikanske corporation retspraksis. De moderne og fleksible erhvervslovgivningen i Delaware er stærkt vækst induktive for næsten alle typer af virksomheder.
Selvom staten Delaware gør det nemt for virksomheder at indarbejde, men er for at hjælpe dig videre og undgå at investere dine værdifulde tid i disse ting, der visse virksomheder, der leverer Delaware indarbejdelse tjenester. De ville tage sig af hele processen fra at reservere dit firmanavn til at indgive alle nødvendige formularer på dine vegne, indtil det tidspunkt, din virksomhed er blevet indarbejdet.
Staten Delaware tillader virksomhedsejere til at forbeholde deres navne online og også de fleste af de formularer, der skal udfyldes for iblanding stilles til rådighed online for at gøre det hurtigt og nemt for virksomhedsejere.
Derudover Division of Corporations tilbud fremskyndede service som forretninger kan have indarbejdelse proces afsluttet i 1 time, 2 timer, samme dag eller inden for 24 timer. Men nogle ekstra gebyrer er gældende for sådanne fremskyndet indarbejdelse service.
Delaware indarbejdelse er absolut det bedste valg for alle virksomheder, der har planer om at indarbejde og med så stor opbakning af regeringen og domstolene forretningsscenario Delaware er sikker på at være lysere som dagene går. Hvis du ønsker at tage fordele af Delaware indarbejdelse love, handle nu!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rul til toppen