Har du sabbatår? Tag et lån og indfri dine drømme

Det er populært at holde sabbatår. Mange unge er efter gymnasiet, eller en anden videregående uddannelse en smule skoletrætte, og har derfor brug for en pause, inden turen atter går tilbage på skolebænken. I sabbatåret er der et væld af muligheder og tilbud til unge. Mange af dem er desværre forholdsvis dyre, og kan derfor sætte en stopper for mange. Er du 18 år, og har brug for en økonomisk hjælp til at indfri dine drømme og forventninger til et sabbatår? Så tag et kviklån 18 år og lad eventyret begynde.

Et væld af muligheder i sabbatåret

I sabbatåret ligger verden for dine fødder, og der er næste uanede muligheder for, hvad du kan bruge tiden på. Mange vælger at lave noget praktisk i sabbatåret. Tjene penge og opbygge en opsparing til igen at være studerende og på SU. Andre vælger at lave noget studierelateret i sabbatåret. Det kan blandt andet være at tage nogle ekstrafag, der gør det muligt at søge ind på drømmeuddannelsen eller at finde et job, der gør en god udmærkelse på en kvote 2 ansøgning. Nogle søger helt andre veje. I sabbatåret er det levet populært at rejse, og der findes et utal af muligheder for grupperejser, frivilligt arbejde og andre rejseformer. Et udlandsophold kan bruges til mange forskellige ting, blandt andet kan du blive guide i udlandet og derved få en oplevelse, samtidig med, at du tjener penge. Du kan også, som allerede nævn, blive frivilligt, og dermed få et godt supplement til en mulig kvote 2 ansøgning

Andre muligheder

Sabbatåret kan naturligvis bruges til andet end at tjene penge, forberede sig til et kommende studie eller en rejse til udlandet. Har du for eksempel en sport eller anden passion, som du i den grad brænder for, er sabbatåret din mulighed for at leve drømmen ud og udfolde dine kompetencer. Endvidere kan du i dit sabbatår tage på højskole. I Danmark har vi et væld af gode højskoler med hver deres fag. Ønsker du for eksempel at udleve din kokkedrøm, er der en højskole for netop dette.

Rul til toppen