Nytårsforsætter til en bedre økonomisk fremtid

Der kunne ikke være en bedre tid til at fundere over de ændringer i vores livsstil end i begyndelsen af et nyt år. Dette er også et godt tidspunkt at fastsætte årlige mål og gøre resolutioner. Hvert år, ifølge statistik gøre næsten en tredjedel af os nogle former for nytårsforsætter. Interessant, selv om finansielle fremtid er vores vigtigste årsag til angst, får vores privatøkonomi, ifølge undersøgelser, kun til femtepladsen på listen over mest almindelige nytårsforsætter.

For dem af os, der er stadig i færd med at gøre Nytårsforsætter, er mit forslag at give høj prioritet til finansielle aspekter.

Her er nogle opløsning ideer, der kan ændre din finansielle fremtid i løbet af tiden.

Besparelse

Lader gøre én ting klart! Hvad der nogensinde mængden af penge du gør det er sandsynligvis aldrig nok! Den måde vores forbruger psykologi værker er vores efterspørgslen stiger sammen med vores indkomst. Dette gør spare virkelig en problematisk opgave! Nogle mennesker har medfødte evne til at gemme villigt, men mest nødt til at tvinge sig selv. Hvis du er en af disse mennesker, der gemmer en vanskelig ting, bør du overveje de nedenfor beskrevne metoder.

Begå dig selv der hver måned, du vil afsætte mindst ti procent af deres indkomst til investeringsformål.

Gør en streng vane at deponere 10 procent af alle dine indtægter direkte til din opsparingskonto.

Uanset hvad der sker, ikke give.

Du kan argumentere for, at din indkomst ikke er nok til at gøre nogen form for besparelser. Tro mig, når du forsøger at sætte væk 10 procent af din indtjening, vil du se, at dette virkelig ikke har nogen alvorlig indvirkning på dit budget. Så er din første beslutningsforslag at redde ti procent af alle dine indkomster måned efter måned. Der er næppe nogen mening at spare, hvis du ikke sætte dine penge til at arbejde for dig selv! Så når du løst til at gemme, du har brug at investere dine penge klogt. Kreditkort og andre forbruger lån

Ifølge New York Times gennem sidste er årti brug af kreditkort steget dramatisk. Antallet af mennesker at have kreditkort rejst omkring 75 procent fra 82 millioner i 1990 til 144 millioner i 2003. Imidlertid vokset gældsbyrden, de bærer 350 procent fra US$ 338 milliarder til en forbløffende US$ 1.5 billion. I 2003 gennemført Ifølge rapporten samme gennemsnitlige husstand en gæld på US$ 7,520 i forhold til US$ 2.550 i 1990.

Det betyder, at kreditkort lån bliver alvorlige problemer for gennemsnitlige Joe. Det er derfor det første trin i din investeringsstrategi bør være at slippe af dine forbrugernes gæld – især din kreditkort lån. De fleste kreditkort har skrækkeligt dyre renter – normalt, 18 procent og over. Hvis du er en af de mennesker, der betaler kun mindste betalingsbeløb hver måned til deres kreditkort gæld, begår en stor fejl. Tjek lommeregner på at se hvor meget du er at miste ved ikke at fjerne din kreditkort gældsbyrde.

Hvis du er på udkig efter økonomisk forsvarlig fremtidige, tage et hårdt kig på dit kreditkort og vilje til at gøre følgende:

Fra besparelser begyndte du at gøre, afbetale maksimumsbeløbet for din kreditkort gæld, indtil du helt at eliminere dem.

Hvis du er i stand til at betale hele beløbet på én gang, ikke bare betale det minimumsbeløb, der kræves; betale så meget som du kan over denne grænse.

Shop for kreditkort med minimum rentesatser – der bør ikke være mere end 12 procent – og skifte til dem.

Bruge kreditkort udelukkende for nemheds skyld kun. Ikke opkræve til dit kreditkort, medmindre du ved sikkert, at du vil kunne betale gælden lige bortrejst.

Minimere mængden af kreditkort du holder. Der er ingen grund til at have mere end tre kreditkort.

Samme gælder for dine andre forbruger lån som studerende, bil mv.

Realkreditlån

Det andet trin af din investeringsstrategi bør være at vurdere dine afdrag på realkreditlån. Der er flere meget enkle måder at reducere din betaling tid dramatisk. Anvendes nøje kan disse metoder sænke et 30-årigt realkreditlån til 10-15 år.

I stedet for at gøre en enkelt betaling hver måned, hver anden uge udbetale halvdelen den månedlige betaling. Ideen bag dette er, da du gør 26 betalinger i et år – hver enkelt af dem bærer 50 procent af din månedlige betaling-dette er svarende til 13 månedlige betalinger. Du genererer en ekstra måneds betaling hvert år, hvilket igen vil reducere din pant sigt væsentligt.

Når det er muligt, prøve hver måned betaler ti procent mere, end du er meningen at.

Når du formår at gøre nogle ekstra indtjening, skal du bruge en del af det for at betale ned deres realkreditlån.

Den pant Lommeregner beliggende på vil hjælpe dig til at se dine fremskridt.

Holde styr på dine udgifter

Hvis du ikke gør det endnu, løse dig selv for at holde en udgift Finans for alle udgifter. Lige den simple handling at jotting ned alle dine udgifter vil reducere dine udgifter op til 20 procent. Årsagen er, når du begynder at holde styr på de penge, du bruger, bliver du mere omhyggelig og kræsne i dine købsbeslutninger, hvilket igen hjælpe dig skære ned og gemme hårdt tjente penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rul til toppen