UNION MILLWRIGHTS: Juli 2021

• Fagforeningernes indvirkning på de samlede ikke-fagforeningslønninger er næsten lige så stor som indvirkningen på de samlede fagforeningslønninger. Employee Free Choice Act ville ændre det, ville det gøre det, så hvis 51 af de 100 ansatte, der er nævnt ovenfor, skulle underskrive en “fagforening tilladelse” kort, ville de være i en fagforening. Labor bloggere til at fremme Medarbejder Free Choice Act på NYC Labor Day parade? Hvis Employee Free Choice Act vedtages i en form svarende til det, vi har set i tidligere versioner af lovgivningen, står vores industri og alle andre brancher over for nogle reelle vanskeligheder. Derfor ville fagforeningsundgåelses- og fagforeningsadvokaterne, som med stor interesse bidrager til lovgivningen, miste deres brød og smør. Så vildt rentable som de var, Ford, Chrysler og GM alligevel forsøgte deres hårdeste for at holde denne indtægt ud af hænderne på timeansatte, der hjalp med at tjene det.

Fagforeningerne blev udviklet i Europa under den industrielle revolution, hvor arbejdstagerne havde ringe dygtighed, akassemedlem.dk/fagforening og dermed blev hele magten flyttet til arbejdsgiveren. Fagforeninger kan have magt til at hindre en virksomheds evne til at konkurrere og trives. Men så ja med tålmodighed alt kan udarbejdes. Dette omfatter, selv om det er ulovligt, fyring pro-fagforeningsfolk, skabe en atmosfære af arbejdstager mod arbejdstager, der viser film, der er imod fagforeninger, der har lukket døren møder med hver medarbejder en på én, truer med at forlade landet, hvis de beslutter at blive fagforening, i et nyligt tilfælde her i NY med Carpenter’s forsøger at organisere arbejderne på en nonunion site de truer de ansatte med kanoner og ødelægge registreringer af beskæftigelse, hvis de stemmer ja til union. De har slået boldene ud af middelklassen og den amerikanske Worker i temmelig lang tid, hvad med den fyr Bush sendt til at lede NLRB, i kampagnen mod den amerikanske arbejdstager, Robert Batista, han netop fratrådt for at arbejde for den største anti-union advokatfirma i USA, ikke stemme for ham heller.

Nogle anholdte kvinder blev sendt til arbejdshuset på Blackwell’s Island. Det, min ven er en milliard dollar industri, og de vil ikke give op så let. Talrige traditionelle banker er begyndt at give online-tjenester som en ekstra service til deres kunder. Det kan faktisk give et par mennesker i dette land et par disponible indkomst dollars, at de kunne geninvestere i virksomheder. Så nu ved du et par af de faktum er om The Employee Free Choice Act, ville det vende strømmen mod undertrykkere af den amerikanske arbejdstager, kunne det faktisk bringe tilbage middelklassen, eller i det mindste stoppe os fra at betale for den subsidierede medicinske, at alle disse nonunion medarbejders på Wal-Mart’s og Target behov for at få nu.

Pedeller skal vide, hvordan man udfører de grundlæggende opgaver og forstår præcise instruktioner. En anden godbid i lovgivningen er forhøjelsen af bøder mod usødelige arbejdsgivere, der bryder loven under en organisering drev og en tidsramme, hvor den første kontrakt skal forhandles eller en uafhængig bestyrelse vil skabe en. Magtfulde suveræne lande som vores skal foregå med et godt eksempel for resten af verden ved at bringe denne situation til ophør. Fantastisk hub, HoneyBB. Corporate America søger at overtage vores valgprocessen og regeringer og samtidig sprede deres løgne. Tilsyneladende stod nogle seminar væsen på hans bagben for 25 år siden og erklærede, at tiden var inde til ledelse og arbejdskraft til at erkende, at deres forhold ikke længere var “kontradiktorisk” i naturen, at de faktisk begge søgte at nå det samme mål.

Rul til toppen